Estiu a Pas Grau Encamp

 

Per primera vegada a l’estiu.

Aquesta temporada Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp obren per a tu a l’estiu. Activitats, llocs increïbles i propostes muntanyenques per perdre’t en els nostres dominis. Véns?

< Tornar

 

Refugi de l’Illa

 

Situat a 2.488 metres d’alçada, el nou i renovat Refugi de l’Illa es converteix en el refugi més alt d’Andorra. Disposa de 6 habitacions que poden acollir fins a 50 persones, i està construït i reformat pensant en la sostenibilitat extrema i el respecte per la vall en què es troba. No et pots perdre aquesta experiència al·lucinant! 

Rutes amb Guia de Muntanya

 

Descobreix les rutes a peu pels nostres dominis. Deixa’t seduir pels racons més espectaculars de la muntanya andorrana, sempre amb els nostres experimentats guies de muntanya, i l’aplicació Alpify instal·lada en el teu smartphone.

 

eBikes al Pas de la Casa

 

A més, aquest any estrenem els lloguers de bicicletes elèctriques al Pas de la Casa, podent moure’t per tots els nostres dominis amb ella. Gaudeix del paisatge amb ajuda elèctrica per a les costes més empinades! I tot, ecosostenible i sense danyar el medi ambient.

 

Puja a Pessons en bus 4x4 

I no pots anar-te sense visitar el llac més famós d’Andorra, acompanyant el dia amb gastronomia típica de la nostra terra. Per primera vegada a l’estiu, puja al restaurant Llac de Pessons en els nostres busos 4x4, ¡i a menjar!